Volg handige cursussen bij G4S veiligheids-trainingen

Een veilige werkomgeving is belangrijk. Veilige werkomgeving zorgt voor werknemers die zich meer op hun gemak voelen en hierdoor zullen ze beter en zonder zorgen kunnen werken. Er zitten, in bepaalde sectors meer dan andere, soms namelijk wel gezondheidsrisico aan werken. Hierom is het ook altijd belangrijk, en in sommige sectoren zelfs noodzakelijk, dat je een bhv’er in dienst hebt met een certificaat. Door dat certificaat zijn ze officieel een bhv’er en weet je zeker dat ze weten wat ze doen. Om hierover te leren en een certificaat te halen kun je terecht bij G4S Veiligheids-trainingen.

De verschillende cursussen die je kunt volgen bij G4S Veiligheids-trainingen

Bij G4S kun je verschillende veiligheidstrainingen volgen om veilig te werk kunnen gaan. Er zijn verschillende opties en cursussen die je kunt volgen hiervoor. De cursussen die je kunt volgen bij G4S Veiligheids-trainingen zijn:

  • EHBO cursus: Eerste hulp bij ongeluk is altijd een goede cursus om te hebben gedaan. Je weet hoe je mensen eerste hulp kan bieden en kan helpen bij letsel, ongelukken en als er vitale functies zijn geraakt.
  • BHV cursus: een cursus voor bedrijfshulpverlening. Het is altijd fijn om een bhv’er in dienst te hebben en als werknemer voel je je meteen veiliger. Bij de cursus leer je handelen bij ongelukken, en dan voornamelijk noodsituaties zoals brand en de communicatie daaromheen
  • VCA basis cursus: deze cursus volg je om met het certificaat dat je er mee haalt aan te tonen dat je veilig en gezond te werk kunt gaan. Dit staat mooi op je cv en is voor veel werkgevers een pluspuntje.
  • VOL VCA cursus: dit is een VCA cursus speciaal voor leidinggevende of als iemand graag een leidinggevende functie aan wil nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *