Interesse in een loopbaan als elektromonteur? Solliciteer bij een goede recruiter

Vacature monteur Maastricht

Werken als monteur is iets dat voor iedereen met een goed technisch inzicht een reuze interessant vooruitzicht is. Als monteur kun je namelijk rekenen op belangrijk en afwisselend werk, terwijl je op het gebied van salariëring grote mogelijkheden hebt. Dit laatste komt mede door de tekorten die bestaan aan gekwalificeerd technisch personeel. Zoek je bijvoorbeeld een vacature monteur Maastricht en gaat je voorkeur hierbij uit naar een carrière als elektromonteur? Zeker als je zoekt via een goed werving- en selectiebureau is de kans groot dat je veelbelovende vacatures ziet waarin elektromonteurs worden gevraagd. Hieronder lees je eerst wat er van jou als elektromonteur zoal gevraagd wordt. Vervolgens lees je meer over waar je als elektromonteur kunt komen te werken.

Vacature monteur Maastricht

Gevraagde vaardigheden en scholing van elektromonteurs

Wat betreft de scholing voor elektromonteurs zijn er verschillende mogelijkheden. Als het je doel is aan de slag te gaan als hulpmonteur, dan kun je dit al na het volgen van een korte opleiding realiseren. Wat je ook kunt doen is een BBL-opleiding volgen tot monteur van elektronische installaties. Als je over relevante werkervaring beschikt, dan zijn er wellicht mogelijkheden tot het volgen van een kortere opleiding. Los van de scholing dien je als elektromonteur te beschikken over een sterk technisch inzicht. Je moet bovendien zelfstandig belangrijke beslissingen kunnen nemen en tijdens het werken altijd de veiligheidsnormen in acht te nemen. Klantvriendelijk overkomen is een grote pré als je werkt als elektromonteur.

Als elektromonteur kom je hier te werken

Wanneer je elektromonteur wordt is de kans groot dat je later voor een installatiebedrijf gaat werken. Je zou ook bij een groot bedrijf in de woning- en utiliteitsbouw terecht kunnen komen. Je kunt dus in de buitenlucht maar ook binnen je werkzaamheden gaan verrichten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.