IJzersterke druivenstruik

Bekijk de ijzersterke druivenstruik online. De druif, of druif op stam, of druivenstruik, behoort tot één van de sterkste soorten. Een druif kan een lange periode van strenge vorst doorstaan. Een druivenstruik heeft geen speciale verzorging nodig middels bijvoorbeeld bemesting. Voor een druif is maar één ding belangrijk en dat is de plaats waar de struik moet staan. Een druif moet veel warmte en licht hebben, dus mag niet in de schaduw staan. Als de druif, druif op stam, of druivenstruik op die goede plek staat, doet de druif het vanzelf goed en gaat zo tientallen jaren mee. De druif is daarom leuk voor beginners.

Tropic trees heeft meer ijzersterke vegetatie te koop

Naast de druivenstruik heeft Tropic trees andere sterke bomen en struiken te koop. Maar zo makkelijk als een druif is niet één boom of struik. Toch is ook een vijgen- of olijfboom in de tuin goed te houden. Dat geldt ook voor een palm- en citrusboom. De kans is wel groter dat je de citrusboom in de winter naar binnen moet halen omdat deze geen vorst kan verdragen, en dat je een olijfboom moet beschermen via een hoes. In de winter moet je in enkele gevallen de olijfboom afdekken met een hoes die je ook bij Tropic trees Hengelo kan kopen.

Groen voor in en rond de woning of het bedrijf

Naast makkelijke en moeilijkere bomen en struiken voor in de tuin heeft Tropic trees ook planten en boompjes voor binnen. Het is leuk om eens bij de planten voor binnen te kijken. Aldaar tref je bijzondere exemplaren aan. Zo zou je van een half wijnvat een binnentuin kunnen maken met daarin een palmboompje voor binnen. Als je enkel over een balkon beschikt dan is een agave in een pot heel bijzonder, maar die moet je wel beschermen tegen vorst en in het najaar bijtijds naar binnen halen. Bekijk de site van Tropic trees, er is veel bijzonders te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *