Een matras van 80 x 220 van Perfecthomeshop: dit moet je weten

matras 80 x 220 van Perfecthomeshop

Als je voor het eerst zelf een bed gaat kopen, dan komt er een hoop op je af. Want er zijn zoveel soorten matrassen, en misschien nog wel meer soorten bedframes. Welke moet je kiezen? Het matras van 80 x 220 van Perfecthomeshop komt in een aantal variaties. Aan de hand van die variaties kun je wellicht een betere keuze maken.

matras 80 x 220 van Perfecthomeshop

Schuim matrassen

Allereerst kun je bij deze webwinkel kiezen voor traagschuim of koudschuim. De meningen zijn verdeeld over hoe goed dit matras is. Het is echter wel betaalbaar en makkelijk te vervoeren. Maar is het ook goed voor je lichaam? Een matras lig je elke nacht op dus het is behoorlijk belangrijk dat je voor de juiste versie kiest. Schuimmatrassen zijn meestal geschikter voor mensen met lichte tot gemiddelde lichaamsbouw. Dat wil zeggen dat als jij overgewicht hebt of aan de lange kant bent, je beter een ander soort matras kunt kiezen. 

De binnenvering

Het binnenvering matras is een van de oudste in zijn soort. Dit matras is namelijk al tientallen jaren geleden uitgevonden. De kans is dan ook erg groot dat je er al wel eens op hebt geslapen. Binnenvering matrassen bieden extra stabiliteit en zijn daarom ook geschikt voor zware zijliggers. Als jij op je zij slaapt en aan de zware kant bent, dan heb je namelijk een heup die diep in het matras drukt. Die heup heeft voldoende ondersteuning nodig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *