Een cursus administratie om je kennis op te frissen

Overal moet administratie gedaan worden en dus zijn bedrijven altijd op zoek naar administratieve medewerkers. Er zijn veel vacatures voor te vinden en het is een veel gezochte medewerker. Fabius biedt een cursus administratie aan waarbij je in een korte tijd, veel leert over het werken in administratie. Het is niet alleen een goede optie als je graag in de administratie wil gaan werken en je hier nog niet alles van afweet, het is ook een goede cursus voor als je je kennis over administratie wil opfrissen. Vooral als je al een tijdje in administratie werkt, of als je er even pauze van hebt genomen, kan deze cursus administratie de opfrisser zijn die je nodig hebt.

Inhoud cursus administratie

Je leert veel in de cursus administratie. Je krijgt niet alleen theorie, maar ook praktijk. Zo word je goed voorbereidt op een administratieve baan of zo kun je weer even je kennis opfrissen en misschien zelfs iets nieuws leren over administratie. Je leert onder andere:

  • Omgaan met een computer en Microsoft Office. Denk hierbij aan Word en Excel
  • (blind) typen oftewel toetsenbordvaardigheden
  • Te werken achter een balie, informatiepunt of receptie
  • Gesprekstechnieken, je bent namelijk altijd in contact met anderen. Denk hierbij aan klanten, leveranciers, andere medewerkers en de directie.
  • Werken met websites en social media, zoals het bijhouden van het archief en aanmaken van evenementen.
  • Basisvaardigheden zoals Nederlandse taal- en schrijfvaardigheid en rekenen. Het is namelijk belangrijk dat je goed Nederlands kan omdat je zoveel moet communiceren.

Als je de cursus hebt afgerond kun je al deze dingen uit je duim zuigen! Je bent goed voorbereidt en kunt met een mooi diploma op zak aan de slag met een administratieve baan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.