De fashion hoed – ook voor heren!

Te vaak zien mannen eruit alsof ze gewoon een willekeurige fashion hoed hebben opgezet omdat ze een slechte haardag hebben. Om dit te voorkomen, kies je beter een andere kleur en textuur dan de rest van je outfit – op die manier lijkt het alsof je er bewust voor hebt gekozen om die hoed te dragen om die outfit wat pit te geven. Ook het mixen van stijlen kan hetzelfde effect hebben. ​ Simpel gezegd: de sleutel om er goed uit te zien terwijl je een hoed draagt, is er een kiezen die opvallend is, maar niet willekeurig!

Houd het simpel

Velen van ons voelen zich wat onwennig met een fashion hoed, en de combinatie van zelfbewustzijn en onbekendheid zorgt ervoor dat veel mannen eindigen met iets dat gewoon niet werkt. Deze vijf basisstijlen doen het altijd goed:

  • De baseballcap
  • De fedora
  • De trilby
  • De platte pet
  • De panama

Het is natuurlijk belangrijk om rekening te houden met de seizoenen bij het kiezen van een hoed om te voorkomen dat je er misplaatst uitziet. Draag alleen panamahoeden tijdens het lente- en zomerseizoen en draag alleen wollen hoeden – fedora’s en zwaar gebreide beanies – in de herfst. en winter.

Ken je gezichtsvorm

Omdat de fashion hoed die je draagt ​​de vorm van je gezicht zal accentueren. Een ronde hoed zal je toch al ronde gezicht nog ronder doen lijken en een hoge hoed zal je toch al lange gezicht nog langer laten lijken. Het is belangrijk dat u een hoed kiest die de tegenovergestelde vorm heeft als uw gezicht. Als je een vierkant gezicht hebt, zijn fedora’s, trilby’s en beanies allemaal goede opties. Als je een rond gezicht hebt, zijn baseballpetten of snapbacks te blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *